Upplevelsepaketen

Golfpaket

Här kunde ni ägna dagen åt golfspel på en av Skånes härliga golfbanor. På kvällen avnjöt ni en tre rätters middag på restaurang ”Inom mat & bar” i centrala Helsingborg och efter en skön natts sömn väntade vår härliga frukostbuffé.

Läs mer här!

Louisianapaket

10 km söder om Helsingör, närmare bestämt i Humlebaek ligger det ledande internationella modern art museet Louisiana. Här kombinerade ni ert besök på Louisiana med en övernattning på Hotel Tornet. Ni kunde bo hos oss och njuta av stora luftiga rum, god frukostbuffé, båtbiljett med Scandlines t/r, tågbiljett t/r & inträde till Louisiana. Läs mer här!

Teaterpaket Fredriksdal

Hotel Tornet var det närmaste hotellet till Fredriksdalsteatern. Det tog endast 10-15 minuter att gå till Fredriksdal, ni slapp dessutom att gå upp för trapporna från City och passade på att njuta av den vackra parken Slottshagen.

Läs mer här!

Trädgårdspaket

Sofiero slottsträdgård har som första trädgård i Sverige fått den fina utmärkelsen ”Europas vackraste trädgård” år 2010. I vårt trädgårdspaket ingick inträde till Sofiero där ni kunde njuta av det kungliga trädgårdsarvet med nyskapande trädgårdsdesign.

Läs mer här!

Middagpaket

Du kunde bo bekvämt på Hotel Tornet i våra rymliga rum med pentry vid den vackra parken Slottshagen. På kvällen njöt ni av en 3-rättersmiddag exkl dryck på restaurangen Kings Corner vid Hamntorget. Dagen efter fick ni en härlig frukostbuffé hos oss. På Kings Corner välkomnades ni till bords och fick nöjet att äta stadens bästa plankstek. Servicen på Kings Corner var välkänd. Därför valde vi förut ut just denna restaurang för vårt middagspaket. Läs mer här!

Turapaket

Att tura är ett välkänt begrepp i Helsingborg, en tradition som uppskattas av både gammal som ung. Tura över sundet med Scandlines och njut samtidigt av den danska klassikern smörrebröd med öl/läsk. I Helsingør finns ett varierat utbud av affärer och caféer att besöka under dagen.

Läs mer här!

Rulla till toppen