Golfpaket

Här kunde ni ägna dagen åt golfspel på en av Skånes härliga golfbanor. På kvällen avnjöt ni en tre rätters middag på restaurang ”Inom mat & bar” i centrala Helsingborg och efter en skön natts sömn väntade vår härliga frukostbuffé.

Helsingborg erbjuder inte bara vacker havsutsikt och historiska sevärdheter, utan också en rad välskötta golfbanor som lockar både lokala och besökande golf entusiaster. Denna pittoreska stad har skapat en grön oas där spelare kan njuta av den perfekta kombinationen av utmanande golf och naturskön skönhet.

En av de mest framstående golfbanorna i området är Rya Golfklubb. Belägen bara en kort bilresa från Helsingborgs centrum, erbjuder Rya Golfklubb en utmanande 18-hålsbana som slingrar sig genom kuperade landskap och tallskog. Banans naturliga terräng och varierande svårighetsgrader gör den till en favorit bland golfspelare med olika färdighetsnivåer. Utsikten över Öresund och Helsingborgs kustlinje adderar till upplevelsen och ger spelarna en känsla av att vara en del av den skandinaviska naturen.

Vidare erbjuder Vasatorps Golfklubb ännu en golfupplevelse av hög kvalitet. Med två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana ger Vasatorp golfare en mångsidig spelupplevelse. Banorna är smakfullt utformade för att utnyttja områdets naturliga skönhet och topografi. Spelare kan utmana sig själva genom att navigera genom kuperade kullar, vackra sjöar och strategiskt placerade bunkrar. Vasatorps Golfklubb erbjuder också en komplett träningsanläggning och klubbhus med faciliteter för att koppla av och njuta av en välförtjänt måltid efter spelet.

Inte långt från Helsingborg ligger även Allerum Golfklubb. Denna bana erbjuder en harmonisk kombination av golf och natur. De 27 hålen är omgivna av grönskande landskap och lummiga skogar, vilket ger spelarna en avkopplande och rofylld upplevelse. Banan har en omedelbar närhet till Kullahalvön och Öresunds vackra kust, vilket ger en naturskön omgivning som inspirerar både nybörjare och erfarna golfare.

Förutom utmärkta golfbanor, erbjuder Helsingborg också golfklubbar med välfyllda pro shops, professionella tränare och chanser till tävlingar och evenemang som samlar golfgemenskapen. Staden är en drömdestination för golfentusiaster som önskar kombinera sin passion med en unik naturskön miljö.

Rulla till toppen